Vom avea „Anul Crizantemei”


Acesta este pariul meu pentru anul ce tocmai a inceput: ca Braila va fi plina de crizanteme. De toate culorile si in special rosii. Recunosc ca sunt un pic rautacios cand trag aceasta concluzie dar nu am reusit sa ajung la alta analizand lista de preturi atasata ca anexa a HCLM 432/2016.

In aceasta hotarare locala sunt prezentate tarifele cu care vor fi intretinute si amenajate spatiile verzi in anul 2017 de catre Seroplant, firma-apendice a Primariei Braila.

Printre toate tarifele si preturile folosite in 2017 am putut afla si cat costa „taiatul lastarilor lacomi si a florilor trecute la trandafiri” dar si cat va costa sa se taie frunzele. Ce-i drept, nu la caini.

Am mai remarcat ca Primaria Braila va plati catre Seroplant nu mai putin de 10 lei/mc de apa cu care aceasta din urma va uda flori, arbusti, pomi, copaci sau iarba. Daca este mult sau putin puteti decide voi in calitate de simpli beneficiari ai aspectului frumos pe care speram sa-l aiba orasul nostru in 2017.

As mai spune doar ca un metru cub de apa potabila este valorificat cu aproximativ 5 lei si va las tot pe voi sa trageti concluzia corecta in privinta banilor publici care se scurg prin furtunul SEROPLANT.

facebook_like_button_vector

Anunțuri

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s