TOPAL – un nou cartier la marginea orasului


Unul din  proiectele de pe ordinea de zi a sedintei CLM din 31 august implica propunerea de PUZ pentru un nou mici-cartier in zona Minerva.

Topal Mihai Saen este beneficiarul acestui proiect care urmeaza sa prinda contur in apropierea Soselei de Centura, conform documentelor anexate in vederea obtinerii autorizatiilor.

58 de parcele de 150 sau 200 mp vor fi disponibile in vederea construirii de locuinte. Conform actelor, Topal Mihai Saen si Topal Rodica vor fi beneficiarii noului proiect de locuinte care va veni in completarea celui deja inceput in zona Minerva.

TOPAL 1.jpg

Sa speram ca nu va avea parte de aceeasi „contributie” fracturata din partea Primariei care invatata fiind sa promita utilitatile necesare unui astfel de cartier uita de promisiuni si invoca diverse motive mai mult sau mai putin plauzibile.

Pe de alta parte este foarte posibil ca acest cartier sa fie construit de catre SC Valeriu Tabarac SCS sau macar mobilierul recomandat celor care vor cumpara loturi in acest cartier sa provina de la aceasta firma renumita in Braila.

TOPAL 2

Lasă un comentariu